Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hei kaikille ja tervetuloa sivuilleni!

Olen Minna, kahden ihanan aikuisen tyttären äiti, tuore mimmu ja maailman parhaimman miehen vaimo.

Olen kotoisin rovaniemeltä, mutta asunut kuusamossa jo kymmenisen vuotta. Talouteemme kuuluu myös viisi koiraa: Partacolliet Paavo & Ruusu, Jackrusselinterrierit Sisu & Martta ja Belgianpaimenkoira Malinois Kalle (mieheni virkakoira)


Kiinnostus käsitöihin istutettiin minuun jo ihan pikkutyttönä. Lapin mummo opetti minut kutomaan ja parsimaan sukkia. Mummo kutoi todella paljon, opetti siinä samalla meille lapsenlapsille (joita kiinnosti) omia "oppejaan" :)

Olen ylpeä saamelaisista juuristani, ja ehkäpä olen saanut verenperintönä rakkauden käsitöihin, käsillä luomiseen ja väreihin. Geenilotossa sain myös erityislaatuisen aitouden, herkkyyden ja roppakaupalla luovuutta. Olen siis luonnonlapsi, olen aina ollut ja tulen aina olemaan.

Itse innostuin käsitöistä vasta noin 12 vuotta sitten. Ensin tein perusjuttuja: Pipoja, sukkia huiveja jne.

Koirien villapaitoja aloittelin tekemään vuonna 2005, oma koirani oli juuri tehnyt pennut ja karvathan ne pieneltä tyttöseltä tippuivat, joten ensimmäinen (vielä ehjä ja käyttökelpoinen) villapaita syntyi Nuppusen lämmikkeeksi. Huomasin että niitä oli mukava tehdä, ja nille löytyi aina tarvetta & käyttäjiä, joten kymmenisen vuotta kehittelin neuletta sellaiseksi, että se istuu hyvin päälle mille tahansa normaalirakenteiselle koiralle.
Eli tuotekehittelytyö on ollut pitkä, mutta mukava taival. Nyt vasta neule alkaa olla sillä mallilla, että olen siihen (lähestulkoon) täysin tyytyväinen. Asiakaspalautteet ovat olleet erittäin tärkeitä ja niiden avulla + omien koirien "sovitusnukkeina" käyttämisen avulla, olen saanut neuleista lähes täydellisesti istuvia. Olen tehnyt viimeisen kymmenen vuoden aikana satoja neuleita, myynyt niitä paljon ja tiedän että ne kestävät "isältä pojalle", olen saanut useita viestejä tyytytväisiltä ostajilta, että jopa 9-10 vuotta vanhat neuleet ovat edelleen täysin ehjiä ja käytössä.
Villapaidan mallin olen kehitellyt alusta pitäen ihan itse, kehitellyt sitä vuosia ja olen muuten mallista hirveän "mustasukkainen".

Virkkaamisen opettelin vasta maaliskuussa 2015 kun saimme uskomattoman ihanan ilouutisen, että meistä tulee isovanhempia.
En ennen osannut virkata laisinkaan, mutta youtuben avulla opettelin silmukka silmukalta- tismalleen ohjeiden mukaan kaikkia pieniä malleja (kukkia, isoäidin neiliöitä jne..) kunnes oivalsin ns. jutun juonen. Olen siis opetellut virkkaamaan englanniksi, enkä vieläkään ymmärrä suomenkielisiä ohjeita/ termejä. Tosin enää en ohjeita tarvisekkaan, ymmärrän jo perusasiat ja virkkauksessa soveltaminen on niin ihanan helppoa. Voi samaa juttua kokeilla vaikka kymmenen kertaa, purkaa pois ja kokeilla uudestaan. Mukavaa touhua :)

Rakastan käsitöiden tekoa, se on minulle suuri intohimo. Teen sitä vain ja ainoastaan harrastuspohjalta ja haluan myös pitää sen mukavana ja terapeuttisena harrastuksena. Luomisen tuska vaan on niin valtaisa, että jos en osaa käsitöistäni möisi pois, niin hukkuisimme koko porukka siihen syntyneiden käsitöiden määrään.

Perustin tämän sivuston siksi, että suoraan sanottuna kyllästyin/ turhauduin Huuto.netissä käsitöiden kauppaamiseen. Tunsin jo liian usein suoranaista raivoa/ surua siitä, että käsitöitä ei arvosteta, ja niistä tarjotaan asiattoman surkeita summia. Myyn kuitenkin kaikki käsityöni todella kohtuullisilla hinnoilla (polkematta kuitenkaan hintoja), haluan että kaikilla on niitä mahdollisuus ostaa. En tavoittele voittoja, en ole käsityöläinen, enkä tee tätä ammatikseni.
Maksan myymistäni käsitöistä verot, aivan kuten kuuluukin tehdä. Eli ilmoitan verottajalle joka vuosi "viivan" alle jääneet plussat (tuotot).

Halusin siis perustaa Ihka Oman paikan jossa voin esitellä käsitöitäni, myydä niitä turvallisesti- ja mihin löytävät sellaiset ihmiset jotka arvostavat käsitöitä. Ymmärtävät että jokainen käsin tehty tuote on uniikki ja erityinen. Niihin nähdään vaivaa, langat eivät ole ilmaisia, suunnitteluprosessit/ kehittelytyö voivat olla pitkiä... ja omalta osaltani voin sanoa, että työnjälki on aina tarkkaa, kaunista ja laadukasta. En suvaitse itseltäni yhtään virhettä.

Myyn vain ja ainoastaan omia kehittelemiäni malleja/ tuotteita.
En myy ohjeista tehtyjä tai keneltäkään kopioituja tuotteita- koska tässäkin asiassa olen tunnollinen ja noudatan tekijänoikeuslakeja ja yleisiä sääntöjä. Ne harvat mallit mitä olen suoraan ohjeista tehnyt (kukkaset sun muut) ovat jääneet omaan käyttöön. Ps. myynnissä toki on myös esimerkiksi heijastimia & kirjanmerkkejä, joihin aihion on tehnyt ystäväni, mutta mainitsen myynti-ilmoituksessa aina onko koriste/aihio tms. itse tehty vai ystäväni tekemä.

Myyjänä olen luotettava ja tunnollinen. Kaikista myymistäni tuotteista otan tieytysti maksun etukäteen (en tee käteiskauppaa ollenkaan) ja postitan heti kun maksu näkyy tililläni.
Jos luotettavuuteni epäilyttää, voit käydä kurkkaamassa Huuto.net palautteet, ne kertovat että olen rehellinen ja tunnollinen myyjä, tässä linkki:https://www.huuto.net/kayttaja/139651/rating/1

Kiitos että olet tykännyt sivustani ja kiitos että jaksoit lukea tämän pitkän sepostuksen. Jos joku asia mietityttää, tai haluat kysyä minulta käsitöihin liittyviä asioita niin otathan reippaasti yhteyttä yksityisviestilllä tai sähköpostitse.

Verkkokaupasta löydät kaikki myytävänä olevat tuotteet!

Terkuin: Minna