Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

  Hupitassun Maitopoika - Sisu

  

Perustiedot:047.jpg

Rotu: Jackrusselinterrieri

Nimi: Hupitassun Maitopoika

Kutsumanimi: Sisu

Synt. 29.06.2007

Väri: Valkoinen ruskein merkein

Kasvattaja: Hupitassun

Omistaja: Minna Leinonen-Tyni ja Pasi Tyni

Horoskooppi: Rapu

Sisu KoiraNetissä

 

 

 


Tällainen Sisu on:

 

Sisu on mahtava koira. Kompaktissa paketissa lähes kaikki mitä koiralta voi toivoa. Se on vilkas, eloisa, oppivainen ja myös lempeä puoli löytyy. Sisu rakastaa olla lähellä, se haluaisi nukkuakkin peiton alla ihan iholla. Se oppii uudet asiat aina tosi nopeasti ja vaikka on vauhdikas ja vilkan, niin se on tosi tottelevainen ja tietää hyvin paikkansa laumassa. Sen luonne tuntuu paranevan mitä enemmän tulee ikää. Sisu on uskomattoman ihana koira.

Sisu sai noin 9 kuisena jonkun sortin trauman vieraasta koirasta ja ihmisestä (Sisun kimppuun kävi pieni koira, Tuuli sai nostettua Sisun syliin, mutta se koira sai sitä hännästä kiinni.) , tämän tapahtuman jälkeen se ei ole hyväksynyt oikeastaan ketään vieraita ihmisiä eikä varsinkaan koiria. Mutta omaa perhettä rakastaa varauksetta ja on todella kiltti ja miellyttävä pieni otus.

Sisu pitää:

Omasta perheestä, herkuista, temppujen opettelemisesta, lähellä olemisesta, vieressä nukkumisesta, ulkona riehumisesta, leikkimisestä, juuri suihkusta tulleista varpaista, kiipeilemisestä, leluista, luista, omasta laumasta, palloista, MARTASTA :D

Sisu ei pidä:

Vieraista koirista (on myös varauksellinen vieraita ihmisiä kohtaan), kynisen leikkuusta, tassujen koskemisesta, uudenvuoden paukkeesta, ukkosesta

Sisu on:

Tempperamenttinen, varauksellinen (vieraat koirat ja ihmiset), todella epäsosiaalinen- ns. oman perheen koira, herttainen, iloinen, vilkas, oppivainen, velmu, kekseliäs, vauhdikas, kovatahtoinen, omapäinen, ihana riiviö!!  :) Sisu on myös tosi herkkä ja hitaasti lämpiävä uusille asioille. Esim uuden "siskon" (Martan) tultua taloon Sisu hyväksy sen vasta noin kahdeksankuisena- mutta nyt kun on sen hyväksynyt rrrrakastaa sitä ihan yli kaiken!

Sisun lempinimiä:

Sisukas, riiviö, härvelö, riivinrauta, Sisusteri, Sisustaja, Sissus, Hispu, Vispilä, riivattu, vauvakoira,vauveli, Siusu, Hispilä, Fiti (serranoista), SiuSiu (kaikkia näitä "ihania" lempinimiä Sisu tottelee, rakkaalla lapsella on monta nimeä :)


Terveys:

Sisu on todella allerginen lähestulkoon kaikelle ja sillä on myös pahoja närästysvaivoja. Edes rokotuksia ell ei enää Sisulle suosittele koska yliherkkyysreaktiot ovat niin voimakkaita.

Sisu kastroitiin 3.3.2009, tällähetkellä on toipuminen käynnissä. Sisu on parantunut hirmu hyvin, jopa liiankin hyvin kun yrittää koko ajan riehua ja villistellä, eläinlääkäri kirjoitti hoito-ohjeeseen, että riehuminen on kielletty, mutta miten tuollaisen sähköjäniksen saa pysymään paikallaan? :D Kauluri on ihme kyllä vielä ehjä ja perjantaihin asti sen myös pitäisi pysyä ehjänä!


Sisulta jouduttiin poistamaan useampi hammas syksyllä 2014. Hampaat menevät hurjaa vauhtia huonoon kuntoon, koska lähes kaikista hampaista puuttuu kiilteen. Tämä on erittäin harvinainen ja sikiöaikana tullut vaurio hammasluuhun, joten odotettavissa on että hampaita joudutaan poistamaan enemmänkin.