Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Pythagoraan Vive Le Victoire - Paavo

maalis-huhtikuu_2007_184.jpgPerustiedot:

Rotu: Partacollie

Nimi: Pythagoraan Vive La Victoire

Kutsumanimi: Paavo

Synt: 31.08.2005

Kasvattaja: Pythagoraan

Omistaja: Minna Leinonen-Tyni ja Pasi Tyni

Väri: Mustavalkoinen

Horoskooppi: Neitsyt

Paavo KoiraNetissä

  

Paavon kuvia löydät: Täältä

Paavon pentukuvia

 

 


 

Tällainen Paavo on:

Voi hyvät hyssykät, tästä lapsesta voisin kirjoittaa vaikka koko päivän ja silti en saisi kerrottua kaikkea mitä PAAVO oikeasti on. Sanat eivät riitä kuvamaan tätä täydellistä pakkausta.

Millään tavalla en halua, enkä tarkoita väheksyä ketään laumastani... mutta Paavo on MINUN elämäni koira. Tämä hienompaa kaveria tuskin ihmisellä voi olla, enkä tiedä oikeasti voiko ihminen edes ansaita tällaista koiraa.

Paavon luonne on yksinkertaisesti huippuhieno. Paavo pitää kaikista, niin ihmisistä kuin koiristakin- ja sama toisinpäin, kaikki pitävät Paavosta, jopa ihmiset jotka eivät ole aiemmin pitäneen yhdestäkään koirasta- Paavo hurmaa kaikki olemalla oma ihana itsensä. Paavolla on tosi pitkä pinna, olen yhden kerran nähnyt sen hermostuvan ja sekin oli tilanne että lauman sisällä tuli tappelu (tenho ja onni) ja Onni oli alakynnessä... Paavo meni tappelun väliin silläkin uhalla että olisi satuttanut itsensä ja selkeästi meni ns. pelastamaan Onnin siitä tilanteesta.  Muuten jokapäiväisessä elämässä Onni on Paavon esikuva, johtaja ja puolustaja. Paavon ei ole koskaan tarvinut selviytyä mistään tilanteesta itse, koska Onni on aina paavon ja mahdollisen "vaaran" välissä. Ja näitä kamalia vaaroja ovat siis esim. metsästä kuuluvat paavon mielestä kummat äänet + pimeä jne... *heh* Eli tästä pääsemmekin siihen, että Paavali on aika pehmeä- paukkuarkakin se on, mutta jos yhtään siskoihinsa tulee niin se menee kyllä jossain vaiheessa ohi.

Paavo on iloinen pellepoika. Jos joku on mieli maassa tai huonotuulinen, niin Paavo osaa hauskuuttaa, sillä on ilmiömäinen taito saada kaikki hyvälle tuulelle... ei sitä oikeasti voi nauramatta katsoa kun se laittaa pellevaihteen päälle  :D Ja se selkeästi nauttii siitä että se saa kaikki nauramaan, se on hirmu huumorintajuinen kaveri.

Se on herttainen, ihan oikeasti on... en tiedä sanotaanko koirasta yleesä näin, mutta tuo sana kuvaa paavon perusluonnetta tosi hyvin. Se ei varmasti tee kärpäsellekkään pahaa, se rakastaa kaikkia ja kaikki rakastavat sitä (anteeksi että toistan itseäni)

Paavo rakastaa lunta. Voi mitä riemua kun on sen verran lunta että pääsee sukeltamaan. Se kaivautuu niin syvälle kun pääsee ja sitten pomppaa sieltä ylös niin että lumi lentää. Paavo pitää myös uimisesta, se on oikea vesipeto.

Halaukset ovat paavolle tärkeitä, suukkoja se ei juuri jakele... mutta joka aamu- päivä kun tullaan töistä ja koulusta + ilta ennenkuin mennään nukkumaan, niin Paavo ottaa kaulasta kiinni ja halii ihan kunnolla. Joskus kun Paavoa pelottaa niin se tulee äidin viereen nukkumaan, tosin kauhean harvoin nykyään... olisikohan mörköikä menossa kokonaan ohi.

Koen olevani ihan älyttömän onnekas että olen saanut tuollaisen koiran- eipä sen kuvailemiseen oikeasti sanat riitä, Paavosta ei kertakaikkiaan ole, eikä voi olla mitään negatiivista sanottavaa... voisin oikeasti kirjoittaa näitä kehuja vaikka loppuyön, mutta ehkä en kuitenkaan tee niin  :)

Paavo Pitää:

Palloista, lumesta, ihmisistä, koirista, pelleilemisestä, ihmisten hauskuutamisesta, tokosta, metsälenkeistä, ulkona olemisesta, autossa matkustamisesta, leikkimisestä

Paavo ei pidä:

Korvien puhdistamisesta (tämä oikeasti on Paavolle ihan käsittämätön kammotus, se luimuilee sängyn alle tai johonkin muualle piilon kun kuulee- tai on kuulevinaan sanat korva ja aine, se on jopa suorastaan vainoharhainen tämän asian suhteen, jos kädessä on korvanpuhdistusaine pullon näköinen pullo, niin karkuun mennään tai tullaan varovasti kurkistelemaan ja haistelemaan mitä kädessä on. Mitään traumaa sillä ei ole, eikä koskaan ole korvat olleet kipeät, mutta joku kamala hirvitys siinä on, ja mikä hauskinta, Paavon isä on samanlainen korva-ainekammoinen huumoripartis) Paavo ei myöskään pidä kovista äänistä, pimeästä, metsästä pimeällä kuuluvista kummista äänistä, huutamisesta, riitelystä

Paavo on:

Käsittämättömän ihana, ainutlaatuinen, pehmeä, herttainen, kiltti, helppo, huumorintajuinen, seurallinen, pitkäpinnainen, vilkas, oppivainen, kaunis, täydellinen

Lempinimiä:

Paavali. Pahvi, Pahvipuhvinen, Paavi, Paawo (kaksoisweet äännetään pehmeästi vähän niinkuin wow :D  ) Paawi, Lellipoika, Paffi, Piffi, Paffipuffinen, Ystäwä

Terveys:

Paavo on ollut aina terve kuin pukki *koputtaa puuta*

 


"Puh katsoi kahta käpäläänsä. Hän tiesi että toinen niistä oli oikea ja että kun oli päättänyt kumpi oli oikea, silloin toinen oli vasen, mutta hän ei koskaan muistanut miten alku meni. "